Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kézigránátos adósságrendezés K
  2008-11-19 15:19:05, szerda
 
 
Kézigránátos adósságrendezés Kolompáréknál (frissítve+képek)


Mivel az áldozati oldalon szerepelnek a cigányok, a cionista hírközlés nem hallgatja el az etnikumot.
Piszkosfred, sze, 2008/11/19 - 13:05

Kolompárék végső elszámolási eszköze az adósaikkal szemben

Kolompárék végső elszámolási eszköze az adósaikkal szemben

Feltehetőleg egy kézigránátot dobtak be egy családi ház ablakán Pécsett kedden éjjel, a robbanásban az ott lakó pár életét vesztette, két gyermekük könnyebben megsérült. Most a rendőrség is üzleti leszámolásról beszél, és nem "rásszista" támadásról.

Megkezdődött a cigányajvék: cigány önkormányzati képviselők szerint rasszista indíték áll a háttérben

--Kovács István, Kosztics István és Hegedűs István délelőtt sajtótájékoztatót tartott a pécsi Széchenyi téren, ahol elmondták, hogy rasszista indítékot gyanítanak az éjszakai robbantás hátterében.
Kitértek arra is, hogy az elmúlt időszakban mintegy húsz hasonló támadás történt az országban. Kovács István szerint ha más nem védi meg a romákat az erőszaktól, ők maguk hoznak létre egy szervezetet erre.

--Korábban Kovács István megyei önkormányzati képviselő a helyszínen már kijelentette: szerinte nem zárható ki a rasszista indíték. A mohácsi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője cáfolta a felvetéseket a bűnöző életmódról, a politikus szerint a meggyilkoltak nem voltak bűnözők, egy szegény családról van szó.

A Dunántúli Napló munkatársának helyszíni információi szerint a szakértői vizsgálat befejeződött, megerősítették, hogy kézigránát robbant a házban.

Korábban írtuk

--A cigány családot kedden 22 óra 45 perckor, Fejlődés utcai otthonukban, televíziózás közben érte a támadás. A szülők a helyszínen meghaltak, a gyermekeket - az egyik három, a másik ötéves - a mentők sokkos állapotban szállították kórházba - tette hozzá a szóvivő, Zsobrák Péter.

Zsobrák Péter beszámolt arról, hogy a rendőrség külön nyomozó csoportot állított fel az ügy kivizsgálására. Kitért rá, hogy az áldozatok cigók, de a vizsgálat eddigi adatai szerint nem etnikai jellegű támadásról van szó, az elhunyt férfi életmódja alapján ismert személy volt rendőrségi körökben. Többszörösen büntetett előéletű és alvilági kapcsolatokkal rendelkező nehézbűnöző. (Ki hitte volna, hogy unalomig ismert személy volt rendőrség előtt? - a szerk.)

--A rendőrség munkatársai kordonnal zárták körül az ingatlant, azonnal megkezdődött a helyszínelés az épületben és annak kertjében, szerda hajnalra tűzszerészek is érkeztek, hogy esetleges további robbanószerkezetek után kutassanak. A szomszédok közül többen hallották a robbanást, de ennél többről nem tudtak beszámolni.

A tett színhelyétől két háznyira lakó Kovács Olivér, akinek a meggyilkolt férfi a nagybátyja elmondta: a kézigránátos támadásról a rendőröktől hallott. Az áldozat "autóüzletekkel" foglalkozott, azt azonban nem tudja voltak-e haragosai.

Mi pedig nagyon is sejtjük: üzleti jellegű leszámolás állhat minden bizonnyal a háttérben. Alvilági maffiás Kolompárék határozottan adnak hangot egymás között az adósaikkal szembeni leszámolásoknak : Nagycsécsen molotov- és vadászfegyver volt az eredménytelen uzsorás adósságbehajtás rendezésének végső módja, itt a kézigránátos megoldást választották. A rendőrségi állítással ellentétben várhatóan megint csak fasiszta-rászistázással lesz majd tele a sajtó a hivatásos, hazug mohácsiviki-féle fajvédők uszítása miatt. Pedig jó lenne már, ha a magyarság türelme fogyna el az élősködőkkel szemben pár akció erejéig - a szerk.

(Híradó, bama nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_11_19_kezigranatos-adossagrendezes-kolom pareknal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szentkoronaradio, adósságbehajtás, adossagrendezes, leszámolásoknak, adósságrendezés, kapcsolatokkal, megerősítették, kivizsgálására, rászistázással, autóüzletekkel, önkormányzati, munkatársának, meggyilkoltak, leszámolásról, vadászfegyver, kolompareknal, eredménytelen, kolompáréknál, feltehetőleg, tűzszerészek, televíziózás, szállították, befejeződött, kézigránátos, élősködőkkel, megkezdődött, kézigránátot, helyszínelés, önkormányzat, többszörösen, rendezésének, kezigranatos, határozottan, választották, kijelentette, felvetéseket, áldozati oldalon, cionista hírközlés, adósaikkal szemben, kézigránátot dobtak, pécsi Széchenyi, éjszakai robbantás, elmúlt időszakban, szervezetet erre, rasszista indíték, mohácsi cigány, bűnöző életmódról, politikus szerint, szegény családról, szakértői vizsgálat, helyszínen meghaltak, egyik három, Kosztics István, Hegedűs István, Kovács István, Dunántúli Napló, Zsobrák Péter, Kovács Olivér, Szent Korona Rádió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  802 esztendeje, 1222. április ...  Mindenünk, amink van, amit sze...  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Környezetvédelem  Minden szülő a lényével nevel.  Gárdonyi Géza - Április végén  Becsüld meg azt amid van,...  A könnyek összegyűjtése  Viharban csak az a fa marad ál...  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Idézetek a barátságról  Esti kép  Maradék idő  Környezetvédelem  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Emberként automatikusan értéke...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Emberként automatikusan értéke...  Ez a jó az alvásban.  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Mosolyogtál már ma?  Viharban csak az a fa marad ál...  Muratáj  Paul David Tripp Április 25  Próbálkozni kell ahhoz,  Búzaszentelés  Fodor Ákos költő,  Becsüld meg azt amid van,...  Idézetek a barátságról  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A fák lelke  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Vannak arcok  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Föld napja április 22  Ázzal aki csak szép  Viharban csak az a fa marad ál...  A Föld napja  Ahogy emelkedik a rezgés...  Esti kép  A végzet az  Facebookon kaptam  Ma  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Emberként automatikusan értéke...  A fenyő nem szép fa, (...)  Szent György nap  Esti kép  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Esti kép  A legnagyobb hiánycikk manapsá... 
Bejegyzés Címkék
áldozati oldalon, cionista hírközlés, adósaikkal szemben, kézigránátot dobtak, pécsi Széchenyi, éjszakai robbantás, elmúlt időszakban, szervezetet erre, rasszista indíték, mohácsi cigány, bűnöző életmódról, politikus szerint, szegény családról, szakértői vizsgálat, helyszínen meghaltak, egyik három, másik ötéves, mentők sokkos, rendőrség külön, áldozatok cigók, vizsgálat eddigi, elhunyt férfi, szomszédok közül, tett színhelyétől, meggyilkolt férfi, nagybátyja elmondta, kézigránátos támadásról, rendőröktől hallott, adósaikkal szembeni, eredménytelen uzsorás, kézigránátos megoldást, rendőrségi állítással, magyarság türelme, élősködőkkel szemben, szentkoronaradio, adósságbehajtás, adossagrendezes, leszámolásoknak, adósságrendezés, kapcsolatokkal, megerősítették, kivizsgálására, rászistázással, autóüzletekkel, önkormányzati, munkatársának, meggyilkoltak, leszámolásról, vadászfegyver, kolompareknal, eredménytelen, kolompáréknál, feltehetőleg, tűzszerészek, televíziózás, szállították, befejeződött, kézigránátos, élősködőkkel, megkezdődött, kézigránátot, helyszínelés, önkormányzat, többszörösen, rendezésének, kezigranatos, határozottan, választották, kijelentette, felvetéseket, színhelyétől, foglalkozott, nagycsécsen, mohácsiviki, gyermekeket, ellentétben, cigányajvék, rendőröktől, információi, szervezetet, otthonukban, meggyilkolt, szerepelnek, nehézbűnöző, elszámolási, piszkosfred, robbanásban, munkatársai, beszámolni, állítással, adósaikkal, kolompárék, hátterében, gyanítanak, helyszínen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.